کابینت های گلاس به عنوان یکی از نماهای مدرن در دنیای دکوراسیون داخلی شناخته می شوند. این کابینت ها از ورق هایی با مغزی ام دی اف و روکش پلکسی گلاس ساخته می شوند که به آنها حالت براق و شفاف می بخشد. لایه پلکسی گلاس به عنوان یک پوشش روی یک طرف کابینت کشیده می شود و این لایه باعث ظاهری درخشان و زیبا برای کابینت های گلاس خواهد شد. کابینت های گلاس یک راه عالی برای روشن کردن آشپزخانه کم نور هستند. آنها نور را از طریق خود منعکس می کنند و فضا را باز و روشن می کنند. کابینت های شیشه ای همچنین می توانند به آشپزخانه حس مدرن و شیک بدهند.
کابینت های گلاس از متریال هایی همچون AGT ساخته می شوند که به دلیل زیبایی نما و همچنین قیمت مناسب، در بازار دکوراسیون داخلی جایگاه ویژه ای دارند. روکش های گلاس به عنوان یک ماده پرطرفدار با قابلیت جلب توجه و استفاده در تجهیزات دکوراتیو دیگر نیز شناخته می شود. اگر شما هم به دنبال زیبایی مدرن و نمایی شفاف در دکوراسیون داخلی خود هستید، کابینت های گلاس یک انتخاب بسیار جذاب و مدرن خواهند بود.
کابینت های گلاس به عنوان یک انتخاب مدرن، شیک و ساده در دنیای دکوراسیون داخلی معرفی می شوند. علاوه بر مدل های ساده، نوع دیگری از کابینت های گلاس به نام پلی گلاس نیز وجود دارد که در آن از ام دی اف با لایه پلی استر استفاده می شود. این نوع کابینت بیشترین درخشش و براقیت را دارد و همچنین در برابر خط و خش مقاومت بیشتری از خود نشان می دهد.
بهترین نوع ام دی اف برای کابینت های گلاس از کشورهایی همچون آلمان، ایتالیا و اتریش تأمین می شود. با این حال، به دلیل اهمیت قیمت، بسیاری از کابینت سازان از محصولات تولیدی کشور ترکیه استفاده می کنند. برندهایی چون Aisik آیشیک،AGT و... از جمله برندهای معروف این حوزه هستند.
این نوع کابینت با سطح صیقلی براق و شیشه ای، مناسب برای آشپزخانه های با نور کم است. این کابینت با انعکاس نور محیط بیرونی و داخلی، به عنوان یک منبع نور عمل می کند و به روشنایی آشپزخانه کمک می کند. رنگ بندی متنوع این کابینت ها نیز امکان انتخاب طرح و رنگی متناسب با سلیقه شما را می دهد.
کابینت های گلاس یا شیشه ای یک انتخاب مدرن و زیبا برای دکوراسیون داخلی آشپزخانه محسوب می شوند. این کابینت ها از روکش پلی گلس تشکیل شده اند.
آشپزخانه های با نور کم نیاز به طراحی مناسب و انعکاس مناسب نور دارند تا فضایی روشن و دلنشین ایجاد شود. در طراحی کابینت های گلاس برای آشپزخانه های کم نور، می توان از راهکارهای زیر استفاده کرد:
انتخاب رنگ های روشن برای کابینت ها به جذب نور کمک می کند. رنگ های سفید، کرم یا رنگ های بازتابی مانند سبز آبی در طراحی می توانند فضا را روشن کنند.
کابینت هایی با سطوح آینه یا گلاس میتوانند نور را منعکس کرده و فضا را بزرگ تر و روشن تر نشان دهند. در طراحی می توان روکش کابینت یا درب ها را از گلاس استفاده کرد.
استفاده از نورپردازی مناسب با انواع نورهای مختلف مانند نور طبیعی، نور زیرکابینتی و یا چراغ های LED به طراحی آشپزخانه کم نور کمک می کند.
انتخاب متریال هایی که نور را بازتاب دهند، می تواند به جلب نور و افزایش روشنایی کمک کند. مثلا سطوح با پوشش لعاب یا سرامیک بازتاب نور را به خوبی افزایش می دهند.
طراحی منظم و ترتیب دادن به فضا باعث افزایش احساس روشنایی و بزرگ تر شدن فضا می شود. استفاده از کشوها و قفسه های باز می تواند فضا را کاربردی کرده و به نور دسترسی بیشتری دهد.
طراحی کابینت های گلاس با توجه به این نکات، علاوه بر زیبایی، به افزایش روشنایی و جلب نور در آشپزخانه های کم نور کمک می کند.
منبع: سازادیزاین